Oameni din Dublin
de James Joyce
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7420

26,01 lei

Oameni din Dublin , de James Joyce - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina Din Drumcondra la Canal Bridge si de pe Henry Street in Temple Bar, ploaia si soarele spala obrajii rida...
citeste mai mult

Cantitate:

Oameni din Dublin , de James Joyce - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina

Din Drumcondra la Canal Bridge si de pe Henry Street in Temple Bar, ploaia si soarele spala obrajii ridati ai Dublinului. Oamenii de aici traiesc in ritmul propriilor obsesii, spaime si nazuinte. Unul vrea sa-si regaseasca iubirea exilata intr-un pliu al memoriei, altul se viseaza pilot de raliu. Unul simte iminenta sfarsitului, altul cere urmatorul pahar.

Sunt oameni obisnuiti, prinsi dezordonat in insectarul vietii. Portretul Dublinului se compune din bucuriile, deznadejdile, renuntarile si elanurile celor care-l populeaza: reverendul Flynn ramas amintire in mintea unui copil, necunoscutul care vorbeste ciudat, fata care nu stie sa scape de acasa, tinerii burlaci Corley si Lenehan, locatarii din Pensiunea Mooney, ratatul Farrington, Gabriel Conroy si, in final, ninsoarea ÔÇ×peste toti cei vii si cei mortiÔÇť.

Autor:
James Joyce
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-689-451-0

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie