Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India
de Sega
(0 opinii)
Cod produs: C765

Pret: 30,83 lei

Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India, de Sega - carti memorialistica Libraria BizantinaNamaste este jurnalul a doua calatorii simultane – una in India si alta in sine insusi –, ...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India, de Sega - carti memorialistica Libraria Bizantina

Namaste este jurnalul a doua calatorii simultane – una in India si alta in sine insusi –, pe care un tanar le initiaza intr-un moment de cotitura a vietii, cand, dupa cautari febrile, dar sterile ale adevarului personal, isi indeasa toate intrebarile intr-un rucsac si porneste sa le gaseasca raspunsuri pe alte meleaguri.

Drumul pana in inima Indiei asterne dinaintea calatorului Sega peisaje naturale de un farmec luxuriant si peisaje umane pitoresti pana la bizarerie si se opreste in ashramul lui Osho din Pune – o oaza de calm, cel putin in aparenta, in mijlocul unei lumi dezlantuite. Aici, intre doua sesiuni de meditatie pe muzica asurzitoare ori in intuneric ca smoala, Sega are parte de fapt de adevarata aventura indiana: descopera un caleidoscop intreg de personaje exotice si povestile lor de viata, delicioasele mancaruri locale cu nume imposibil de pronuntat, aroma inconfundabila a ceaiului masala, farmecul femeii asiatice si forta regeneratoare a chatarsisului. Dar, dincolo de toate acestea, sarea si piperul cartii o reprezinta sirul intamplarilor marunte, surprinse cu un ochi de cineast plin de verva, de umor si dotat cu remarcabila intuitie a dozarii suspansului, care te acapareaza pana la ultimul rand al povestii.

citeste mai mult
Autor:
Sega
Editura:
Sega
An aparitie:
2014
Limba:
Romana
Cod:
978-973-50-4148-9

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie