• Mozart. O viata
    Mozart. O viata

    Mozart. O viata ...

Cod produs: C831

Mozart. O viata

Autor: Paul Johnson

Mozart. O viata, de Paul Johnson - carti biografii muzicieni Libraria Bizantina„În ultimii ani, Johnson a scris cărți de mici dimensiuni, scurte biografii, și toate sunt niște bijuterii: Joh...

Pret: 27,94 lei

Cantitate:

Mozart. O viata, de Paul Johnson - carti biografii muzicieni Libraria Bizantina

„În ultimii ani, Johnson a scris cărți de mici dimensiuni, scurte biografii, și toate sunt niște bijuterii: Johnson poate picta pânze mari și mici; poate compune simfonii brukneriene și menuete grațioase. Acele «menuete», recentele biografii, s-au ocupat de Churchill, Isus, Socrate, Darwin și, acum, de Mozart.“ (Jay NORDLINGER)

„Excelent… O lectură încântătoare, concisă… Să citești despre viața unui asemenea muzician formidabil este o plăcere și un privilegiu. Paul Johnson a făcut povestea lui Mozart accesibilă și formativă.“ (Washington Independent Review of Books)

„Johnson condensează un mare volum de informații în aceste pagini… Pornind de la cunoașterea uimitoare a operei mozartiene, el reușește o descriere cuprinzătoare și edificatoare a acesteia. O solidă introducere în viața și opera compozitorului.“ (Publishers Weekly)

Sursa: www.humanitas.ro

Autor:
Paul Johnson
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2015
Limba:
Romana
Cod:
978-973-50-4735-1

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua