Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Moartea unui dansator de tango

Mai multe poze

Moartea unui dansator de tango
27,94 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Moartea unui dansator de tango, de Stelian Tanase - carti fictiune autori romani contemporani Libraria Bizantina

Bucurestiul anilor 40 - cu stralucirea si mizeria lui, zgomotos, suferind in tacere, aflat in situatia-limita a unei ocupatii straine. E un oras care danseaza deasupra unui vulcan. Bordelul „Maria Theresa", Gara de Nord dau decorul acestei lumi crepusculare. Aici evolueaza prostituate, artisti de varieteu, gangsteri, agenti de bursa neagra, ofiteri rusi albi si rosii. Periferia si pegra... 

Moartea unui dansator de tango are toate ingredientele unui bestseller: actiune trepidanta, conflict, drama, atmosfera, personaje captivante. Le tii minte mult timp dupa ce ai inchis cartea. Pe Gogu Vrabete te astepti sa-l zaresti intr-o seara, pe un trotuar, in multime, cu una dintre cravatele lui elegante, in pantofii „cu scart si placheuri". Fredoneaza un slagar lansat de Carlos Gardel si se uita lung dupa o femeie frumoasa.

Intr-un roman provocator, Stelian Tanase da suflu acestui personaj extraordinar – Gogu Vrabete zis Tango. E un dansator pe care pasiunea pentru o femeie il transfigureaza. E un joc de oglinzi, si unul al contrariilor. O existenta cand sordida, cand inaltatoare. E un roman in care „Istoria" cu I mare e doar rama tabloului, pentru un parcurs pe muchie de cutit. Chiar asta este definitia unui tango. O muchie de cutit pe care pasesti.

Sursa: www.edituratrei.ro

Descriere

Autor: Stelian Tanase

Traducere: --

Editura: Trei

An aparitie: 2011

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-707-502-4

SUGESTII