• Merinde pentru monahi, Arhim. Zaharia Zaharou
    Merinde pentru monahi, Arhim. Zaharia Zaharou

    Merinde pentru monahi, Arhim. Zaharia Zaharou ...

Cod produs: C1635

Merinde pentru monahi, Arhim. Zaharia Zaharou

Autor: Arhim. Zaharia Zaharou

Merinde pentru monahi, de Arhim. Zaharia Zaharou , volum aparut la editura Sfanta Manastire PutnaA doua editie este intregita de o parte dintre cuvintele rostite de Parintele Zaharia in timp...

Pret: 16,50 lei

Cantitate:

Merinde pentru monahi, de Arhim. Zaharia Zaharou , volum aparut la editura Sfanta Manastire Putna

A doua editie este intregita de o parte dintre cuvintele rostite de Parintele Zaharia in timpul pelerinajului pe care l-a facut in Transilvania in vara lui 2012, la invitatia IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului si Salajului, cu a carui binecuvantare publicam respectivele texte. 

Acesta este primul volum din colectia „Crinii tarinii”, ingrijita de Manastirea Putna cu binecuvantarea IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. 

Colectia cuprinde cuvinte ale unor parinti contemporani si nu numai, iar rostul ei este sa ofere hrana duhovniceasca sufletelor care s-au daruit lui Dumnezeu in chipul smerit al calugariei. 

Sadite in tarina inimilor intraripate de dumnezeiescul dor, harul Duhului Sfant va face ca ele sa rodeasca crinii bineimpodobiti ai virtutilor si curatia mintii – darul unic al slujirii monahale, cu rugaciunile si darul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioarei Maria, maica monahilor.

Autor:
Arhim. Zaharia Zaharou
Editura:
Sfanta Manastire Putna
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789738895072

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua