Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Memorator - Indrumator de matematica pentru clasa a V-a

Mai multe poze

Memorator - Indrumator de matematica pentru clasa a V-a
9,63 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Memorator - Indrumator de matematica pentru clasa a V-a, de Steliana Tase - carti matematica de clasa a V-a Libraria Bizantina

 

Acest manual a fost realizat prin efortul doamnei profesoare Steliana Tase si editat de Asociatia parintilor si profesorilor ortodocsi "Sf.Grigorie Palama" si Scoala "Sf.Martiri Brancoveni". Aceasta carte este un titlu ce apare in seria MANUALELOR ROMANESTI.

 

Scopul MANUALELOR ROMANESTI este acela de a ajuta copiii sa-si formeze o viziune completa despre viata si lume. "In contextul in care invatarea se face de multe ori fragmentar si fara a se tine cont de realitate, de darurile si de vocatia copilului, aceste manuale reprezinta un prim pas catre iesirea din criza in care se afla sistemul educational si un raspuns real la framantarile parintilor” spune Prof. Mihaela Ciurea, presedintele Asociatiei „Sfantul Grigorie Palama”.

 

"Aceasta carte este o lucrare deosebita. Nu este un manual, nu este o culegere de exercitii, ci un indrumator. Ce inseamna a indruma? A indruma inseamna a arata drumul corect si a da un ajutor pe acest drum. Matematica este o stiinta foarte frumoasa, insa, asa cum bine spune domnul academician Solomon Marcus, este o frumusete ascunsa elevilor, din cauza unor programe scolare alcatuite gresit, prea incarcate cu chestiuni secundare si fara suficiente legatura cu viata." Prof.Ioan Vladuca, director stiintific al Scolii "Sf.Martiri Brancoveni"

 

"De ce se numeste <<Memorator-Indrumator>>? Teoria va fi urmata de exercitii ca exemple si asa elevii vor intelege cum se aplica teoria si sper ca nu vor mai lucra mecanic. Daca elevii vor invata teoria foarte bine, ideile vor veni imediat cum vor citi ipoteza." Prof.Steliana Tase

Sursa: http://vremurivechisinoi.blogspot.ro

Descriere

Autor: Steliana Tase

Traducere: --

Editura: Asociatia Parintilor si Profesorilor Ortodocsi

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-0-17724-4

SUGESTII