Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc
de Radu Marculescu
(0 opinii)
Cod produs: C779

Pret: 33,72 lei

Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc, volum aparut la editura Humanitas„Volumul Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc il continua pe cel inti...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc, volum aparut la editura Humanitas

„Volumul Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc il continua pe cel intitulat Patimiri si iluminari din captivitatea sovietica. Mi-am propus sa urmaresc in acest volum, in temnitele, inchisorile si lagarele din tara noastra, atat propria-mi soarta, cat si pe a acelor camarazi de prizonierat, personagii din amintitul prim volum, ofiteri ai Armatei Regale Romane, care in lagarele sovietice, ca riposta la inimaginabilele presiuni exercitate asupra noastra de catre puterea sovietica spre a face din noi unelte de implantare si in propria-ne tara a «raiului comunist», ne situaseram pe pozitia radicala de rezistenta. (...)

Acesta este, asadar, subiectul acestui al doilea volum de memorii «concentrationare»: cei 5 ani petrecuti de mine in dulcele gulag al patriei noastre.“ (Radu MARCULESCU)

citeste mai mult
Autor:
Radu Marculescu
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
9789735034764

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie