Manca-v-ar raiul, vol. 1
de Arh. Cleopa Ilie
(0 opinii)
Cod produs: C1630

Pret: 6,74 lei

Manca-v-ar raiul, vol. 1, de Parintele Ilie Cleopa - carti Libraria BizantinaRezumat: Nu se poate spune in citeva cuvinte viata lui smerita, ascultarea lui, tacerea, rugaciunea si nevointa l...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Manca-v-ar raiul, vol. 1, de Parintele Ilie Cleopa - carti Libraria Bizantina

Rezumat: Nu se poate spune in citeva cuvinte viata lui smerita, ascultarea lui, tacerea, rugaciunea si nevointa lui de zi si noapte. Pe linga acestea, era inzestrat de Dumnezeu si cu o memorie deosebita, avind o clara si adinca intelegere a tuturor lucrurilor. Studii deosebite nu avea, decit doar cele citeva clase primare. Adevaratele studii le-a facut insa in cei zece ani de ascultare la oile schitului pe munte, care i-au format o adevarata universitate duhovniceasca. Acolo in urma oilor, in seninul noptilor si in sinul curat al naturii, acolo a invatat el tainele Sfintei Scripturi, a deprins cuvintele Sfintilor Parinti si a practicat o curata viata calugareasca. 

De la voi a invatat blindetea, din carti adincul invataturii, de la izvoare bucuria lacrimilor, din murmurul codrilor dulceata sfintei rugaciuni".

Parintele Ioanichie Balan

citeste mai mult
Autor:
Arh. Cleopa Ilie
Editura:
Manastirea Sihastria Neamt
An aparitie:
2010
Limba:
Romana
Cod:
9789737897589

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie