Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Mama de tabla. Povestea parintilor adoptivi

Mai multe poze

Mama de tabla. Povestea parintilor adoptivi
12,53 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Mama de tabla. Povestea parintilor adoptivi, de Gina Agapie - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

 

Jianu, asa cum ii spun satenii lui Pavel, este nepotul meu, baiatul lui badia Chiriac si fratele vostru de-acum. Dar i se zice asa pentru ca a plecat la apa Jijiei. Dumnezeu, in mainile caruia suntem, Creatorul si Mantuitorul nostru, El imparte binefacerile Sale dupa un plan sfant, chiar daca noua, oamenilor ni se par adesea nedrepte. Asa, pentru ca suntem aici cu totii, sa ne deschidem sufletul pentru a intelege povestea ce urmeaza:

Tatal meu, bunicul din deal, avea si el trei baieti: Chiriac, Ion si Petre. Am crescut noi flacaii si ne-am dus la casa noastra, fiecare cu gospodaria lui.

A venit razboiul si tinerii au fost luati la oaste. Treceau prin sat oamenii primariei si adunau barbatii buni de lupta chiar daca a tine arma in mana nu se potrivea cu lectia iubirii lui Dumnezeu, era mai degraba ura fata de Biserica, de familie si de propriii tai copii pe care trebuia sa-i parasesti poate pentru totdeauna. Cei mari hotarasera, fara prea multe argumente solide, ca datoria  oricarui cetatean era de a merge sa-si apere patria cu pretul vietii.

- fragment din povestea Cauta la smerenie

Descriere

Autor: Gina Agapie

Traducere: --

Editura: Episcopiei Giurgiului

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-93501-5-7

SUGESTII