Maica Gavrilia, asceta iubirii
de Maica Gavrilia
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-2357

Pret: 27,00 lei

Maica Gavrilia, asceta iubirii, volum aparut la Editura Episcopiei Giurgiului. Traducere Medana Oltean, an aparitie 2014. Maica Gavrilia vorbea cinci limbi: zambetul, lacrimile, atingerea, ...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Maica Gavrilia, asceta iubirii, volum aparut la Editura Episcopiei Giurgiului. 

Traducere Medana Oltean, an aparitie 2014. 


Maica Gavrilia vorbea cinci limbi: zambetul, lacrimile, atingerea, rugaciunea si dragostea. „Cu aceste cinci limbi poti calatori in jurul lumii si toata lumea este a ta. Ii iubesti pe toti la fel indiferent de religie sau nationalitate, indiferent de orice. Poporul lui Dumnezeu este pretutindeni. Si niciodata nu pot sti daca persoana pe care o intalnesti astazi nu va fi sfanta maine...”

„Imi dau seama ca nimic nu se poate intampla fara voia lui Dumnezeu sau fara permisiunea Lui. Tocmai pentru ca El este Atotputernic. De aceea eu nu sunt niciodata ingrijorata, desi se petrec atatea nenorociri in jurul nostru. Nu ma sint deloc tensionata sau speriata, pentru ca ma supun voii lui Dumnezeu”.


Aici puteti comanda online cartea Maica Gavrilia, asceta iubirii, volum aparut la Editura Episcopiei Giurgiului. in 2014. Livrare de pe o zi pe alta, oriunde in Romania. La comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. 

citeste mai mult
Autor:
Maica Gavrilia
Traducere:
Medana Oltean
Editura:
Episcopiei Giurgiului
An aparitie:
2014
Limba:
Romana
Cod:
978-606-93501-3-3

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie