Maestrul si Margareta
de Mihail Bulgakov
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7412

47,20 lei

Maestrul si Margareta , de Mihail Bulgakov - carti fictiune autori rusi Libraria Bizantina Ce poate salva o lume in care raul produs metodic de om nu mai lasa loc nici unui strop de speranta...
citeste mai mult

Cantitate:

Maestrul si Margareta , de Mihail Bulgakov - carti fictiune autori rusi Libraria Bizantina

Ce poate salva o lume in care raul produs metodic de om nu mai lasa loc nici unui strop de speranta? Bineinteles, nimic din elementele lumii paralizate. Si atunci e nevoie de ceva din afara. Diavolul ia chipul iluzionistului Woland si se amuza sa puna pe jar Moscova, orasul unde Maestrul si Margareta incearca sa-si traiasca iubirea.

Departe in timp si spatiu, Pontius Pilat il judeca pe Isus. Planurile aluneca unul spre altul, intalnindu-se intr-o poveste a suferintei si sacrificiului si, abia astfel, ceea ce nu poate fi rostit in viata de la Moscova se spune in cer. Impanzit de date autobiografice, de aluzii livresti, religioase, demonologice, ezoterice, monumentalul roman al lui Bulgakov da impresia paradoxala ca a fost scris dintr-o suflare, antrenandu-si cititorul in iuresul nebunesc al intamplarilor din Moscova anilor '30.

Autor:
Mihail Bulgakov
Traducere:
Ion Covaci
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2007
Limba:
Romana
Cod:
978-973-689-293-6

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie