Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Lacrimand neincetat. Despre plangere si lacrimi

Mai multe poze

Lacrimand neincetat. Despre plangere si lacrimi
4,82 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Lacrimand neincetat. Despre plangere si lacrimi, de Sf. Efrem Sirul - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

 

Aceasta modesta carte constituie o parte a unei omilii rostita intru ascultare,care a avut ca unic scop sa faca cunoscute ascultatorilor de atunci – si cuviosilor cititori de acum – minunata viata,lucrare si invatatura ale„Marelui intre asceti”,„Sfantului lacrimilor”,Cuviosului si purtatorului de Dumnezeu parinte al nostru,Efrem Sirul.


Si indeosebi,sa-i introduca si sa-i adanceasca in harisma lacrimilor si a plangerii dupa Dumnezeu,ca pilda de nevointa duhovniceasca,care se va intregi prin pocainta,ca taina si traire a lacrimilor,ca atitudine de viata,ca o cale permanenta si statornica catre cele de sus.


Sfantul Efrem Sirul,ca unul dintre ascetii prin excelenta ai Bisericii noastre,prin cuvintele Lui insuflate de Dumnezeu,prin rugaciunea cucernica,prin lacrimi,ne indeamna si ne imboldeste,ne provoaca si ne cheama la lupta duhovniceasca. Sa-l urmam! Sa devina marele nostru Calauzitor,in calea spre omorarea patimilor; spreizbavirea de duhurile necurate si de lucrarile demonice;spre curatie si spre dobandirea virtutilor; spre indumnezeire.


Insa prin constientizarea trudei,a ostenelii,a luptei crancene,care ne cere „sa varsam sange pentru a primi duh”,dar si cu nadejdea de a-L cunoaste pe Hristos,Mirele Izbavitor al sufletelor noastre,de a-I arata iubirea noastra totala,prin cuvant si fapta,si de a ne uni cu El in veac”.


Egumena Monahia Ecaterina

Descriere

Autor: Sf. Efrem Sirul

Traducere: --

Editura: Egumenita

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-550-165-2

SUGESTII