La rasarit de Eden
de John Steinbeck
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7316

Pret: 46,24 lei

La rasarit de Eden, de John Steinbeck, volum aparut la editura Polirom John Steinbeck este laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in anul 1962. La rasarit de Eden a fost ecranizat in a...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

La rasarit de Eden, de John Steinbeck, volum aparut la editura Polirom

John Steinbeck este laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in anul 1962. La rasarit de Eden a fost ecranizat in anul 1955, in regia lui Elia Kazan, cu James Dean in rolul principal. Una dintre capodoperele secolului XX, La rasarit de Eden reconstruieste povestea biblica a lui Cain si Abel in decorul Vaii Salinas din California. Romanul, a carui actiune se intinde din timpul Razboiului Civil american pina la sfirsitul Primului Razboi Mondial, urmareste conflictele dintre doua generatii de frati, incepind cu Adam si Charles Trask.

„Scriu aceasta carte pentru baietii mei... Le voi istorisi una dintre cele mai marete povesti, poate cea mai mare dintre toate – o poveste despre bine si rau, despre putere si nevolnicie, despre iubire si ura, despre frumusete si hidosenie... este singura carte pe care am scris-o vreodata.” (John Steinbeck)

citeste mai mult
Autor:
John Steinbeck
Traducere:
Any Florea
Editura:
Polirom
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
9789734633890

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie