Jurnal de tatic
de Florin Campeanu
(0 opinii)
Cod produs: CPPA-6769

27,94 lei

Jurnal de tatic , de Florin Campeanu - carti psihologie pentru parinti Libraria Bizantina Tehnici de adormit bebeul (fragment) Plecam, ca in matematica, de la urmatoarea ipoteza: "Uneori, un...
citeste mai mult

Cantitate:

Jurnal de tatic , de Florin Campeanu - carti psihologie pentru parinti Libraria Bizantina

Tehnici de adormit bebeul (fragment) Plecam, ca in matematica, de la urmatoarea ipoteza: "Uneori, unii copii se trezesc din ce in ce mai des, stau treji o perioada mai lunga de timp si nu numai ca solicita compania parintilor, dar doresc, de asemenea, sa fie plimbati, devin foarte nervosi si plang tare atunci cand sunt asezati din nou in patut. Multe asemenea cazuri pot fi rezolvate cu usurinta: copiii trebuie sa invete ca nu au nimic de castigat de pe urma acestei atitudini. Copilul poate fi lasat sa planga, fara a interveni.

Bebelusul poate sa planga in prima noapte pentru 20-30 de minute, a doua noapte, 10 minute si a treia noapte, deloc. Este necesar ca si o alta conditie sa fie indeplinita pentru a avea succesul asigurat. Copilul nu trebuie sa-si vada parintii atunci cand se trezeste. Daca ii vede, chiar daca acestia se prefac ca sunt adormiti, acest lucru il va infuria pe copil si ii va declansa o criza de plans.Este foarte important ca bebelusul sa nu doarma in aceeasi camera cu parintii. Daca acest lucru nu este posibil, separati macar zona in care doarme copilul, cu un ecran despartitor sau cu o perdea pentru ca acesta sa nu va poata vedea." - Dr. Spock, Editura Medicala.

Autor:
Florin Campeanu
Editura:
Rentrop &
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
978-973-87886-4-0

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie