Iv cel naiv. Nesfarsesc
(0 opinii)
Cod produs: C1024

56,84 lei

Iv cel naiv. Nesfarsesc, ilustratii de Vali Petridean - carti cu ilustratii pentru copii Libraria BizantinaPovestea lui Iv cel Naiv a inceput cu versuri trimise prin sms iubitei. A continuat...
citeste mai mult

Cantitate:

Iv cel naiv. Nesfarsesc, ilustratii de Vali Petridean - carti cu ilustratii pentru copii Libraria Bizantina

Povestea lui Iv cel Naiv a inceput cu versuri trimise prin sms iubitei. A continuat pe blogul ivcelnaiv.ro unde lumea venea sa-si ia doza zilnica de poezie cu zambete. A mers mai departe cand Editura Vellant a publicat primul sau volum, Versez, in ilustratiile lui Vali Petridean. Dupa Versez a venit natural Uibesc, a doua carte care i-a adus impreuna pe cei doi. 

Nesfarsesc este cea mai recenta incursiune in lumea lui Iv, ilustrata si de aceasta data de Vali Petridean. Veti gasi aici povesti de iubire dulci sau amare, sms-uri in versuri, metamorfoze, dor si fericire, tradari, intrebari si mici revelatii la final de poem.

Acest al treilea volum are un invitat special: David Petridean, fiul lui Vali, s-a alaturat echipei realizand una dintre ilustratiile cartii – cea care insoteste poezia “un cal mare, alb”.

O carte de facut cadou, de pastrat pe noptiera, de rasfoit cand ai nevoie de un zambet, Nesfarsesc aduce impreuna doua talente de ţinut minte: ivcelnaiv.ro şi valipetridean.com.

Editura:
Vellant
An aparitie:
2014
Limba:
Romana
Cod:
9789731984308

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie