Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Istoria crestinismului, Vol. II

Mai multe poze

Istoria crestinismului, Vol. II
19,27 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

„Atributiile sinoadelor ecumenice erau urmatoarele: definirea si confirmarea dogmelor crestine (...), examinarea si intarirea Traditiei crestine si delimitarea traditiei adevarate de cea fals? (...), luarea de decizii referitoare la organizarea si administrarea Bisericii intregi...".

Acest al doilea volum din Istoria crestinismului, al Parintelui Chifar il continua si in acelasi timp il completeaza pe cel dintai, abordandu-se intr-o maniera aproape exhaustiva perioada Sinoadelor ecumenice din perspectiva importantei pe care ele au avut-o in viata Bisericii crestine. Fiecare capitol, corespunzator cate unui Sinod ecumenic este construit pe urmatoarea structura: dispute teologice premergatoare sinodului, desfasurarea sinodului, hotarari si consecinte in plan religios si politic.

Pe langa informatia stiintifica oferita cu generozitate de catre autor, continutul prezentului volum ancoreaza invatatura de astazi a Bisericii in „predania" Sfintilor Parinti inspirati in formularea acesteia, de catre Sfantul Duh.

Descriere

Autor: Pr. Nicolae Chifar

Traducere: --

Editura: Trinitas

An aparitie: 2000

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 669

SUGESTII