Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Invierea Mantuitorului in memoria narativa a Evangheliilor

Mai multe poze

Invierea Mantuitorului in memoria narativa a Evangheliilor
25,50 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Invierea Mantuitorului in memoria narativa a Evangheliilor, de Pr. conf. dr. Constantin Preda - carti teologie academica Libraria Bizantina

 

Desi este o lucrare adresata in primul rand studentilor la Teologie, fiecare credincios ortodox se poate folosi citind-o. Urmarind relatarile celor patru Sfinte Evanghelii, va calatori alaturi de Mantuitorul, si va poposi acolo unde Il poate afla cu adevarat: la „frangerea painii” in Sfanta Liturghie. Afla astfel ca numai cei ce se impartasesc cu Trupul si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos la Sfanta Liturghie cred cu adevarat ca El a inviat. 

Credinciosul ortodox contemporan are nevoie de speranta. „Mesajul Invierii Mantuitorului este in primul rand unul de speranta si credinta intr-o alta viata si in invierea viitoare a tuturor celor ce cred in Hristos, pentru ca El a devenit «incepatura» (cf. 1 Corinteni 15, 20), Adica Cel ce a dat un inceput si o dinamica tuturor celor ce cred ca istoria va culmina cu instaurarea definitiva a Imparatiei lui Dumnezeu.” 

Descriere

Autor: Pr. conf. dr. Constantin Preda

Traducere: --

Editura: Basilica

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-8141-34-3

SUGESTII