Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Intrebari mari de la cei mici... la care raspund niste oameni foarte importanti

Mai multe poze

Intrebari mari de la cei mici... la care raspund niste oameni foarte importanti
38,54 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Intrebari mari de la cei mici... la care raspund niste oameni foarte importanti, de Gemma Elwin Harris (antologator) - carti cu ilustratii Libraria Bizantina

 

In sfarsit, cei mici primesc raspunsuri la cele mai mari intrebari ale lor. Si nu de la oricine, ci de la niste oameni foarte importanti!

Copiii au un talent nemaipomenit sa puna intrebari incuietoare: De ce e marea sarata De ce nu pot sa ma gadil singur? Cine a scris prima carte? De unde vine binele? Cum se indragostesc oamenii? De ce nu putem trai vesnic? si multe altele. Nu e deloc usor sa le faci fata si sa le dai raspunsuri potrivite pentru varsta lor. Aceasta carte este o colectie de peste o suta de intrebari trimise chiar de copii pentru a primi raspunsuri din partea unor specialisti cunoscuti si apreciati dintr-o multime de domenii: oameni de stiinta, scriitori, filozofi, vedete de televiziune, sportivi, muzicieni. Raspunsurile lor, unele elaborate si documentate, altele jucause si provocatoare, au, toate, o calitate esentiala: deslusesc numeroase probleme importante ale vietii si ale lumii in care traim traducandu-le pe intelesul copiilor. O carte care-i va face si mai curiosi pe viitorii oameni importanti si-i va scoate cu siguranta din incurcatura pe parintii asaltati de curiozitatea lor!

Descriere

Autor: Gemma Elwin Harris (antologator)

Traducere: Mihaela-Elena Balint

Editura: Humanitas

An aparitie: 2013

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-50-4241-7

SUGESTII