Incepem coborarea
de James Meek
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7325

30,83 lei

Incepem coborarea, de James Meek, volum aparut la editura Humanitas Jurnalist multipremiat, cunoscut mai ales pentru reportajele sale de razboi, James Meek s-a impus in ultimii ani drept una...
citeste mai mult

Cantitate:

Incepem coborarea, de James Meek, volum aparut la editura Humanitas

Jurnalist multipremiat, cunoscut mai ales pentru reportajele sale de razboi, James Meek s-a impus in ultimii ani drept una dintre vocile cele mai originale si valoroase ale romanului contemporan britanic, cartile sale fiind traduse in peste douazeci si cinci de tari. Divortat, singur si dezamagit de lumea literara, scriitorul ratat Adam Kellas a ales sa fie corespondent de razboi pentru ca nu are nimic de pierdut. Cand trupele occidentale intra in Afganistan, el paraseste Londra si consemneaza confruntarile dintre mujahedini si talibani, dar mai ales tragediile personale ale locuitorilor unei tari victima a mizelor geopolitice.

Viata unui reporter de razboi are limite clare intr-o tara indepartata si straina, iar intalnirile devin previzibile in micul perimetru sigur al expatilor. Insa Adam nu pare pregatit pentru intalnirea cu Astrid, o tanara ziarista americana. Misterul acestei femei tacute il atrage ca un magnet, facandu-l sa descopere aproape cu groaza ca nu este imun la iubire. Si, totodata, ca dragostea, fie si impartasita, nu alunga neaparat singuratatea si vina.

Autor:
James Meek
Traducere:
Dana Ligia Ilin
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789736894152

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie