In sfarsit nefumatoare. Metoda usoara a lui Allen Carr
de Allen Carr
(0 opinii)
Cod produs: CPMO-6736

24,09 lei

Volum aparut la editura Humanitas. Metoda usoara a lui Allen Carr si-a dovedit pana acum eficacitatea deopotriva in randul femeilor si al barbatilor. Femeile se confrunta insa cu mai multe p...
citeste mai mult

Cantitate:

Volum aparut la editura Humanitas.

Metoda usoara a lui Allen Carr si-a dovedit pana acum eficacitatea deopotriva in randul femeilor si al barbatilor. Femeile se confrunta insa cu mai multe probleme in incercarea de a se lasa de fumat, si aceasta pentru ca sunt supuse unor asocieri mai puternice, vehiculate intens in societate, precum asocierea dintre tigari si moda.

Ca raspuns la preocuparile specific feminine in procesul de inlaturare a nicotinei din viata lor, Allen Carr demonteaza in aceasta carte toate miturile si prejudecatile incurajate de producatorii de tutun, de societate, dar si de metodele de renuntare la fumat cu ajutorul vointei. Teza lui sustine ca te poti opri din fumat chiar astazi, simplu, pentru totdeauna, fara sa fie nevoie de vointa si fara sa iei in greutate. Miile de scrisori de multumire din partea cititoarelor foste fumatoare stau marturie ca metoda usoara functioneaza.

„Pentru prima data in viata ma simt libera!“ ( Woman's Journal)

„Allen Carr arunca in aer mitul potrivit caruia e greu sa te lasi de fumat.“ ( The Times)

„Metoda usoara m-a ajutat sa fac un lucru pe care-l socoteam imposibil – sa renunt la tigari brusc, dupa treizeci de ani de fumat. E pur si simplu un miracol.“ (Anjelica Huston)

Autor:
Allen Carr
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
9789735040765

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie