Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Ierarhi in corespondenta cu un preot de enorie

Mai multe poze

Ierarhi in corespondenta cu un preot de enorie
34,68 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Ierarhi in corespondenta cu un preot de enorie, de Pr. dr. Avva Paul Mihail - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

 

In perspectiva istoriei mentalitatilor, corespondenta particulara a unor personalitati publice – cum a fost inca din anii primei tinereti Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist (Episcop-Vicar, Rector al Institutului Teologic, Episcop al Aradului, Mitropolit al Olteniei si Mitropolit al Moldovei si Sucevei), ca si ceilalti ierarhi din acest volum – este cu atat mai semnificativa cu cat este urmarea unor legaturi sufletesti. Corespondenta se face ecoul propriilor preocupari cultural-istorice sau a receptarii unor programe culturale si reprezinta dovada incurajarii de catre inaltii prelati a muncii intelectuale a preotilor si a altor colaboratori.

Randurile pe care Prea Fericitii Patriarhi Justinian si Teoctist le-au scris manu proprio sau cele ce le-au fost adresate de-a lungul a peste patru decenii de preotul Paul Mihail sunt acea dovada care completeaza de visu istoria colaborarii unor Inalti Prelati cu carturarii – slujitori ai Bisericii. Binecuvantarea si acordarea titlului onorific de „avva” a fost considerata de preotul Paul Mihail „suprema distinctie pentru activitatea pastorala si cercetarea stiintifica”. Manifestarile de apreciere de-a lungul a doua-trei decenii din partea I.P.S. Mitropoliti Antonie si Nestor vadesc semne ale prieteniei carturaresti dintr-o parte si a unei admiratii totale din partea preotului catre ierarhii sai.

Descriere

Autor: Pr. dr. Avva Paul Mihail

Traducere: --

Editura: Doxologia

An aparitie: 2011

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9786068278209

SUGESTII