Hrana care otraveste
de Michael Eigen
(0 opinii)
Cod produs: CPMO-6732

37,57 lei

Hrana care otraveste, de Michael Eigen - Editura Trei. 20 de cazuri in care psihoterapia neutralizeaza otrava din suflet Deseori «hrana» afectiva de care avem nevoie este amestecata cu «to...
citeste mai mult

Cantitate:

Hrana care otraveste, de Michael Eigen - Editura Trei. 

20 de cazuri in care psihoterapia neutralizeaza otrava din suflet Deseori «hrana» afectiva de care avem nevoie este amestecata cu «toxine» emotionale, care ne otravesc si pentru a obtine hrana necesara, suntem obligati sa «inghitim» si toxinele. Cand acest fapt se repeta, unii dintre noi se obisnuiesc atat de mult cu un astfel de mediu toxic, incat ajung sa caute hrana emotionala in otravuri, si, in diferite grade, sa fie otraviti de aceasta hrana. Depresia, sinuciderea, ura de sine, avorturile spontane, somatizarile grave – sunt cateva dintre efecte.

Multi dintre cei care incep o psihoterapie descopera cu uimire in ei insisi forte auto-distructive, prin care se auto-saboteaza, sau care ii fac sa considere ca nu sunt demni sa traiasca. In aceasta carte, prin istoriile unor pacienti aflati in psihoterapie, Michael Eigen ne conduce in lumea lor interioara si ne ofera ocazia de a fi martori la lupta pentru castigarea echilibrului dintre iubire si ura, dintre bine si rau, dintre hrana si otrava psihica. Michael Eigen este psiholog si psihanalist.

Este profesor de psihologie la New York University, in cadrul Programului postdoctoral in psihoterapie si psihanaliza si este membru senior in National Psychological Association for Psychoanalysis.

A scris numeroase carti, printre care The Psychoanalytic Mystic , Feeling Matters si Flames from the Unconscious . Cuprins : Multumiri Introducere 1. Hrana care otraveste 2. Sinuciderea 3. Avorturile spontane 4. Un univers fara gandaci 5. A te simti normal 6. Invatarea inconstienta: printre randuri 7. Anularea de sine 8. Hrana goala si violenta 9. Umbrele agoniei X 10. Sanatatea izolata fonic si frica de nebunie 11. Adaptare 12. Dorinta si hrana Epilog Bibliografie

Sursa: www.edituratrei.ro

Autor:
Michael Eigen
Editura:
Trei
An aparitie:
2009
Nr. pagini:
328
Limba:
Romana
Cod:
978-973-707-316-7

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie