Habarnam pe luna
de Nikolai Nosov
(0 opinii)
Cod produs: C1013

32,75 lei

Volum scos la editura Humanitas.Asa cum v-am anuntat, seria aventurilor lui Habarnam si ale prietenilor sai nu s-a incheiat. Nici n-avea cum. Prichindeii, dupa cum stiti, sunt dornici sa cal...
citeste mai mult

Cantitate:

Volum scos la editura Humanitas.

Asa cum v-am anuntat, seria aventurilor lui Habarnam si ale prietenilor sai nu s-a incheiat. Nici n-avea cum. Prichindeii, dupa cum stiti, sunt dornici sa calatoreasca, sunt foarte curiosi si, mai presus de toate, plini de neastampar. De data asta ei vor sa porneasca spre Luna. Ideea calatoriei i-a venit lui Stietot si, ca s-o duca la indeplinire, a construit o nava cosmica, cu care sa zboare doar prichindeii cei mai disciplinati, adica bineinteles nu Habarnam si Gogoasa. 

Dar ce sa vezi? Lucrurile au luat o alta intorsatura: tocmai ei doi ajung primii pe Luna, unde au parte de peripetii de tot soiul cu ‚Äěprichindeii lunatici", niste prichindei cu altfel de apucaturi si altfel de preocupari decat cei pamanteni.

Sfatul nostru este sa nu lasati cartea din mana pana ce nu veti afla cum i-a salvat Stietot, impreuna cu Cercelusa si cu Scrumbiuta, pe cei doi aventurieri si cum s-au intors cu totii pe Pamant.

Autor:
Nikolai Nosov
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
9789735040499

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie