Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Granarul vietii. Vistierie duhovniceasca de la Optina

Mai multe poze

Granarul vietii. Vistierie duhovniceasca de la Optina
16,38 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Granarul vietii. Vistierie duhovniceasca de la Optina, de Victor Afanasiev - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

 

Manastirea Optina - binefacatorul Granar de Viata! Milostiv este Dumnezeu,ca ne-a dat in viata pamanteasca Cerul pe pamant - Manastirea Optina. Aceasta manastire este cu adevarat o oaza duhovniceasca: din toate colturile Rusiei vin in numar mare pelerini,oameni de toate categoriile sociale,gasesc aici indrumare duhovniceasca si pornind pe drumul pocaintei, dobandesc bucuria reala a vietii, cea bazata pe invatatura Domnului Hristos, nu cea iluzorie.


Aici este prezent harul lui Dumnezeu. Pelerinii pleaca de la Optina, pastrand in sufletele lor atat frumusetea locului, cat mai ales frumusetea duhovniceasca a acestei manastiri. Aceste impresii binecuvantate sporesc tainic, in inima sensibila credinta in Dumnezeu.


Oamenii veneau in numar mare la stareti,cautand adevarul lui Dumnezeu,cuvinte imbucuratoare si de imbarbatare, alinare in necazuri, vindecare de toate neputintele lor sufletesti si trupesti. Iar Bunul Dumnezeu sporea puterea si darurile staretilor si mii de oameni se salvau in preajma lor, primind fiecare dupa credinta lui. La fel era si in schitul Manastirii Optina sau la hibarca Cuviosului Ambrozie.

Descriere

Autor: Victor Afanasiev

Traducere: --

Editura: Egumenita

An aparitie: 2015

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-550-185-0

SUGESTII