Granarul vietii. Vistierie duhovniceasca de la Optina
de Victor Afanasiev
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-2464

Pret: 17,00 lei

Granarul vietii. Vistierie duhovniceasca de la Optina, de Victor Afanasiev - carti duhovnicesti Libraria Bizantina Manastirea Optina - binefacatorul Granar de Viata! Milostiv este Dumnezeu,c...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Granarul vietii. Vistierie duhovniceasca de la Optina, de Victor Afanasiev - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

Manastirea Optina - binefacatorul Granar de Viata! Milostiv este Dumnezeu,ca ne-a dat in viata pamanteasca Cerul pe pamant - Manastirea Optina. Aceasta manastire este cu adevarat o oaza duhovniceasca: din toate colturile Rusiei vin in numar mare pelerini,oameni de toate categoriile sociale,gasesc aici indrumare duhovniceasca si pornind pe drumul pocaintei, dobandesc bucuria reala a vietii, cea bazata pe invatatura Domnului Hristos, nu cea iluzorie. Aici este prezent harul lui Dumnezeu. Pelerinii pleaca de la Optina, pastrand in sufletele lor atat frumusetea locului, cat mai ales frumusetea duhovniceasca a acestei manastiri.

Aceste impresii binecuvantate sporesc tainic, in inima sensibila credinta in Dumnezeu. Oamenii veneau in numar mare la stareti,cautand adevarul lui Dumnezeu,cuvinte imbucuratoare si de imbarbatare, alinare in necazuri, vindecare de toate neputintele lor sufletesti si trupesti. Iar Bunul Dumnezeu sporea puterea si darurile staretilor si mii de oameni se salvau in preajma lor, primind fiecare dupa credinta lui. La fel era si in schitul Manastirii Optina sau la hibarca Cuviosului Ambrozie.

citeste mai mult
Autor:
Victor Afanasiev
Editura:
Egumenita
An aparitie:
2015
Limba:
Romana
Cod:
978-606-550-185-0

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie