Ghidul proaspatului tatic
de Pierre Antilogus si Jean-Louis Festjens
(0 opinii)
Cod produs: CPPA-6776

28,90 lei

Ghidul proaspatului tatic , de Pierre Antilogus si Jean-Louis Festjens - carti psihologie parentala Libraria Bizantina Cum sa faci sa nu lesini in sala de nasteri ? Copilul ala plange doar c...
citeste mai mult

Cantitate:

Ghidul proaspatului tatic , de Pierre Antilogus si Jean-Louis Festjens - carti psihologie parentala Libraria Bizantina

Cum sa faci sa nu lesini in sala de nasteri ? Copilul ala plange doar ca sa te calce pe nervi ? Cum de e atat de urat ? La tine de ce nu zambeste ? De ce arunca in tine cu mancare ? Ti-ai tot pus aceste intrebari. Si nimeni n-a fost in stare sa-ti raspunda. Pana acum. Trebuie sa recunoastem ca paternitatea este un izvor de bucurii fara seaman.

Oare asta inseamna ca totul merge ca pe roate? Hai sa nu ne amagim… Ai nevoie de acest ghid, pe care sa-l consulti in liniste. Rasetele tale o vor alarma pe sotie : cartea e mult prea amuzanta. Ghidul proaspatului tatic este o carte de psihologie practica, pentru barbatii aflati intr-un moment de mare cumpana, scrisa in stilul marii literaturi – autorii fac un two-men show de la inceput pana la sfarsit. Volumul de fata isi propune sa darame bariere, sa ne dezarmeze de toate prejudecatile ostile fata de bebelusi, sa ne galvanizeze energiile molatice si sa repopuleze teritoriile ancestrale ; pe scurt, sa faca din fiecare cel mai fericit, mai cool si mai in tema dintre tatici.

Sursa: www.philobia.ro

Autor:
Pierre Antilogus si Jean-Louis Festjens
Editura:
Philobia
An aparitie:
2012
Nr. pagini:
278
Limba:
Romana
Cod:
978-606-93275-3-1

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie