• Ganduri despre bine si rau, Sf. Nicolae Velimirovici
    Ganduri despre bine si rau, Sf. Nicolae Velimirovici

    Ganduri despre bine si rau, Sf. Nicolae Velimirovici ...

Cod produs: CTP-1962

Ganduri despre bine si rau, Sf. Nicolae Velimirovici

Autor: Sf. Nicolae Velimirovici

Ganduri despre bine si rau, de Sf. Nicolae Velimirovici - Editura Predania Gandurile adunate intre copertile acestei carti ne imbratiseaza cu o gingasa familiaritate: pentru crestini, ele pa...

Pret: 13,00 lei

Cantitate:

Ganduri despre bine si rau, de Sf. Nicolae Velimirovici - Editura Predania

Gandurile adunate intre copertile acestei carti ne imbratiseaza cu o gingasa familiaritate: pentru crestini, ele par sa vina nemijlocit din intelepciunea Cartii Ecclisiastului , din Pildele lui Solomon , din Psalmi , din pildele Evangheliei , din Pateric si din capetele Filocaliei ; chiar si necrestinii vor putea regasi aici caldura de „acasa,” in masura in care au cautat vreo mangaiere in scrierile vechilor intelepti ai Antichitatii. Aceasta culegere de ganduri nu cauta sa fie, asa cum s’ar putea crede la prima vedere, o incercare de definire sau de clasificare a binelui si a raului; este vorba aici despre toate cele ale omului – de la poezie la seceris, de la teologie la economie.

Este o carte unde gasim ganduri despre toate, insa nu toate felurile de ganduri; gasim doar acele ganduri „plimbate prin cer,” asa cum ne indeamna Sfantul Nicolae Velimirovici sa facem si noi.

Autor:
Sf. Nicolae Velimirovici
Traducere:
Ionut si Sladjana Gurgu
Editura:
Predania
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
2229

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua