Fericiti cei fericiti
de Yasmina Reza
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7311

22,16 lei

Fericiti cei fericiti , de Yasmina Reza, volum aparut la editura Polirom O succesiune de scene conjugale viciate de certuri, minciuni si infidelitati, Fericiti cei fericiti consemneaza esecu...
citeste mai mult

Cantitate:

Fericiti cei fericiti , de Yasmina Reza, volum aparut la editura Polirom

O succesiune de scene conjugale viciate de certuri, minciuni si infidelitati, Fericiti cei fericiti consemneaza esecul final al cuplului. Deopotriva tulburator si plin de umor, romanul este strabatut de o adinca melancolie a celor invinsi in dragoste, sfirsind intr-o covirsitoare singuratate.

„«Pina si viata, de la un punct incolo, e o valoare prosteasca.»Frumos roman al maturitatii — unul dintre primele sale romane «adevarate», de altfel —, ultima carte a autoarei de piese de teatru si cineastei Yasmina Reza infricoseaza intr-un fel aparte prin ironia implacabila, prin umorul ei peste poate de negru.” ( Télérama )

„Yasmina Reza orchestreaza cu multa agilitate aceasta rasucire de clisee antropologice. Ne-ar placea ca uneori o pasiune, o ade-varata nebunie, o ardere mai completa sa transcenda vodevilul existentei. Yasmina Reza este un adevarat Beckett cu bigudiuri.” ( Le Figaro )

Autor:
Yasmina Reza
Traducere:
Luiza Vasiliu
Editura:
Polirom
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
6502

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie