• Femeia din amiaza
    Femeia din amiaza

    Femeia din amiaza ...

Cod produs: CFAS1-7322

Femeia din amiaza

Autor: Julia Franck

Femeia din amiaza, de Julia Franck, volum aparut la editura Humanitas Roman distins cu Deutscher Buchpreis, tradus in 35 de limbi si vandut in peste un milion de exemplare. Vara anului 1945....

Pret: 33,72 lei

Cantitate:

Femeia din amiaza, de Julia Franck, volum aparut la editura Humanitas

Roman distins cu Deutscher Buchpreis, tradus in 35 de limbi si vandut in peste un milion de exemplare. Vara anului 1945. O gara mica, undeva in estul Germaniei, asaltata de populatia infricosata care viseaza sa prinda un tren spre vest. Helene si fiul sau sunt fugari, dar micul Peter nici nu-si imagineaza ca, de fapt, cosmarul abia incepe: mama lui il abandoneaza pe o banca din gara.

Sfasiata de durerea despartirii, aceasta rupe, odata cu cordonul ombilical ce-o uneste cu fiul ei, si legaturile cu trecutul, in care a trebuit sa indure tortura unei mame bolnave psihic, moartea tragica a barbatului iubit si casatoria umilitoare cu un inginer nazist. O cronica istorica si sociala impresionanta a Germaniei unei jumatati de secol, un roman de familie care uneste destinele a trei generatii, o poveste de dragoste si orbire sufleteasca, aflate sub semnul enigmaticei legende a Femeii din amiaza.

Autor:
Julia Franck
Traducere:
Ramona Trufin
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789736893940

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua