• Fat-Frumos din lacrima
    Fat-Frumos din lacrima

    Fat-Frumos din lacrima ...

Cod produs: C1046

Fat-Frumos din lacrima

Autor: Mihai Eminescu

Fat-Frumos din lacrima (cu ilustratii de Nura El-Sayed) - Editura VellantDaca e adevarat ce spune lumea, ca pentru fetii-frumosi vremea nu vremuieste, atunci poate ca si astazi Fat-Frumos di...

Pret: 38,54 lei

Cantitate:

Fat-Frumos din lacrima (cu ilustratii de Nura El-Sayed) - Editura Vellant

Daca e adevarat ce spune lumea, ca pentru fetii-frumosi vremea nu vremuieste, atunci poate ca si astazi Fat-Frumos din Lacrima colinda prin lume, lupta cu Muma Padurii si se insoara cu balaia Ileana, se face frate de cruce cu imparatul vecin si i-o aduce drept mireasa pe fata Genarului, calareste cai cu sapte inimi sau doineste din fluier prin codri si vai. Si multe alte peripetii si minuni cunoaste feciorul nascut din lacrima, dar nimeni nu le povesteste mai graitor decat Mihai Eminescu intr-una dintre cele mai frumoase povesti din literatura romana.

Inclusa in colectia Pasarea maiastra de basme romanesti ilustrate de artisti romani, povestea lui Fat-Frumos din lacrima se desfasoara in aproape 40 de pagini minunat ilustrate de Nura El-Sayed si reprezinta un cadou perfect pentru micii si marii cititori de povesti ilustrate.

Nura El-Sayed este arhitecta si, mai nou, artist grafic. Ilustreaza carti, basme, lumi.

A inceput mai mult in joaca probabil, urmare fireasca a experimentelor unui arhitect cu diverse tehnici de expresie. Apoi mai in serios: a urmat cursuri de specializare in ilustratii pentru copii la EINA, Escola de Disseny i Art – Universitat Autonoma, din Barcelona.

Autor:
Mihai Eminescu
Editura:
Vellant
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789731984735

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua