Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Efectul Facebook

Mai multe poze

Efectul Facebook
37,57 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Efectul Facebook, de David Kirkpatrick - carti psihologie si trenduri actuale Libraria Bizantina

 

Traducere din limba engleza de Bogdan Odagescu.

Cum a reusit un student de 19 ani sa cladeasca o companie care a revolutionat internetul? 
"Efectul Facebook" este povestea captivanta a retelei de socializare care, incepand ca unul dintre multele proiecte ale lui Mark Zuckerberg, student in anul II la Harvard, a ajuns in mai putin de un deceniu sa conecteze peste 800 de milioane de oameni din intreaga lume. 


David Kirkpatrick, jurnalist de referinta in domeniul tehnologiei, a avut acces la documente din cadrul companiei, ceea ce i-a oferit o baza de cercetare extrem de riguroasa pentru acest volum. Astfel, el ne ofera o imagine fidela a evenimentelor intr-o carte care trateaza cu eleganta, inteligenta si umor toate aspectele interesante din istoria acestui fenomen global. 


Folosind un ton degajat si sprinten, Kirkpatrick combina tehnologia, statistica, economia, politica si naratiunea intr-un stil minutios si accesibil in acelasi timp. Fara a se feri de temele controversate, jurnalistul american prezinta si modul in care retelele de socializare ne influenteaza viata de zi cu zi, radiografiind una dintre cele mai de succes retete comerciale ale inceputului de secol XXI. 
Dincolo de aspectele biografice, "Efectul Facebook" este si un veritabil manual alternativ de marketing, prezentand pas cu pas dezvoltarea unui gigant al tehnologiei informationale.

Sursa: www.philobia.ro

Descriere

Autor: David Kirkpatrick

Traducere: --

Editura: Philobia

An aparitie: 2011

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: 344

Limba: Romana

Cod: 978-606-93046-3-1

SUGESTII