Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

DVD 7 cuvinte. Povestea unui biruitor. Gheorghe Calciu

Mai multe poze

DVD 7 cuvinte. Povestea unui biruitor. Gheorghe Calciu
35,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

DVD 7 cuvinte. Povestea unui biruitor. Gheorghe Calciu - film documentar Manastirea Diaconesti

 

Povestea unui erou, care a suferit 21 de ani de inchisoare sub comunism, trecind prin experienţe limita. Un documentar despre viata unui sfint, care a cunoscut durerea nimicitoare, pentru a ajunge la dragostea desavarsita. Un film de 140 de minute despre Parintele Gheorghe Calciu, cel care biruit moartea in ”Experimentul Pitesti”, in Casimca Jilavei, in reeducarea de la Aiud si in lupta pentru apararea bisericilor darimate de Ceausescu. O productie Abis Studio, Manastirea Diaconesti, Legenda Film & Co.

 

Parintele Gheorghe Calciu a fost eliberat din a doua perioada de detentie la presiunea SUA si a devenit cetatean al Statelor Unite ale Americii, unde a fost expulzat de regimul comunist si unde a luat viata de la zero, la virsta cind altii ies la pensie. I-a iertat pe toti calaii sai din beciurile Securitatii si din temnitele de exterminare, ca si pe prigonitorii sai din clerul ortodox. A facut atita bine cit nu se poate spune in cuvinte. A ajutat oameni pe care i-a cunoscut sau straini care i-au cerut sprijinul. Si-a riscat sanatatea, agoniseala, familia pentru altii. S-a batut mereu pentru adevar, cu un curaj rar si cu har dumnezeiesc.

 

Peste 30 de prieteni si ucenici ai lui depun marturie despre viaţa minunata si pilduitoare a Parintelui Gheorghe Calciu.

Sursa: http://c-tarziu.blogspot.ro

Descriere

Autor: Gheorghe Calciu

Traducere: --

Editura: --

An aparitie: --

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: M_DVD_0001

SUGESTII