Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Doua milioane de kilometri in cautarea Adevarului

Mai multe poze

Doua milioane de kilometri in cautarea Adevarului
15,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Doua milioane de kilometri in cautarea Adevarului, de Klaus Kenneth - Editura Agnos

 

In 1980 se intoarce in Europa, trecand prin Rusia, Polonia si Spania, si ramane sa lucreze ca profesor in Elvetia. Atacurile demonice asupra sa se intensifica, iar Kenneth isi gaseste refugiul in alcool si in dans pana la epuizare. Aflat la limita deznadejdii, cauta ajutor in spiritualitatea sud-americana, calatorind in Peru, Ecuador, Columbia, Venezuela, Brazilia, Paraguay si Bolivia. In muntii de langa Bogotá are loc, insa, un eveniment care ii schimba definitiv cursul vietii: scapa de la moarte, prin minune, dintr-un atac talharesc. Simte inlauntrul sau ca Dumnezeu a lucrat in chip vadit cu el si ca trebuie sa dea un raspuns tuturor chemarilor din partea lui Hristos de pana atunci.


Experientele lui Klaus Kenneth sunt unele dintre cele mai surprinzatoare, infatisand o lume cu totul diferita de cea pe care o intalnim in filme, in revistele de gen. Autorul intalneste fata catre fata pe unii dintre cei mai renumiti maestri spirituali, cu unele personalitati de exceptie - cum e Maica Tereza, de pilda, cu care se intalneste in repetate randuri - si trece prin situatii atipice de-a dreptul.


Cartea constituie o bucurie familiala si prin faptul ca traducerea e facuta de o studenta sibiana, Raluca Toderel, intr-o foarte buna tinuta grafica si un acut simt al gestionarii limbii romane.

Descriere

Autor: Klaus Kenneth

Traducere: --

Editura: Agnos

An aparitie: 2011

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-1801-05-6

SUGESTII