• Dictionnaire Bilingue de termes religieux orthodoxes francais-roumain
    Dictionnaire Bilingue de termes religieux orthodoxes francais-roumain

    Dictionnaire Bilingue de termes religieux orthodoxes francais-roumain ...

Cod produs: C141

Dictionnaire Bilingue de termes religieux orthodoxes francais-roumain

Autor: Felicia Dumas

Dictionarul bilingv de termeni religiosi ortodocsi roman-francez (francez-roman) pe care Editura DOXOLOGIA il propune cititorilor sai a fost realizat de Dna Felicia Dumas (conferentiar docto...

Pret: 22,16 lei

Cantitate:

Dictionarul bilingv de termeni religiosi ortodocsi roman-francez (francez-roman) pe care Editura DOXOLOGIA il propune cititorilor sai a fost realizat de Dna Felicia Dumas (conferentiar doctor al Facultatii de Litere din cadrul Universitati „Al. I. Cuza”, Iasi) si este primul instrument lexicografic bilingv (roman-francez, francez-roman) consacrat termenilor religiosi ortodocsi.

In acest Dictionar au fost incluse aproximativ 900 de cuvinte specifice Ortodoxiei. Lucrarea cuprinde ansamblul numelor comune din vocabularul religios romanesc impreuna cu echivalentele lor corespunzatoare din limba franceza, care se inscriu in terminologia religioasa ortodoxa. S-a incercat privilegierea tuturor campurilor semantice caracteristice pentru dimensiunea culturala si spirituala a Ortodoxiei, nu numai termenii teologici, asupra carora s-au oprit majoritatea lexicografilor din spatiul romanesc. 

Autor:
Felicia Dumas
Editura:
Doxologia
An aparitie:
2010
Limba:
Franceza/Romana
Cod:
9786068117577

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua