Dictionarul vietii vesnice
de Sf. Nicolae Velimirovici
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-2502

Pret: 24,09 lei

Dictionarul vietii vesnice , de Sf. Nicolae Velimirovici - carti duhovnicesti Libraria Bizantina Lucrarea de fata, Dictionarul vietii vesnice, este o antologie de termeni, cuprinzand sfaturi...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Dictionarul vietii vesnice , de Sf. Nicolae Velimirovici - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

Lucrarea de fata, Dictionarul vietii vesnice, este o antologie de termeni, cuprinzand sfaturi si invataturi, cuvantari si prorociri extrase din lucrarile Sfantului Ierarh Nicolae Velimirovici si prezentate tematic in ordine alfabetica. Scopul urmarit nu a fost alcatuirea unui spectru terminologic foarte larg, dupa normele acribiei lingvistice, asa cum se obisnuieste in cazul dictionarelor, ci o abordare selectiva, ce distinge o serie de mari teme ale existentei. Dictionarul vietii vesnice propune o noua cheie de citire a cotidianului, aratand ca „lucrul cel mai insemnat pe care l-a descoperit Hristos” nu consta in maiestria cuvintelor ci - dupa cum spune Vladica Nicolae - „este o viata noua, o lume noua, o imparatie noua”, potrivit cu acest cuvant al Domnului:

„Imparatia lui Dumnezeu nu va veni in chip vazut. Si nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Caci, iata, Imparatia lui Dumnezeu este inauntrul vostru”. (lc. 17, 20-21).

citeste mai mult
Autor:
Sf. Nicolae Velimirovici
Editura:
Egumenita
An aparitie:
2014
Limba:
Romana
Cod:
978-606-550-148-5

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie