Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Dictionar de mari muzicieni

Mai multe poze

Dictionar de mari muzicieni
52,98 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Dictionarul prezinta articole despre viata si opera a peste 1000 de compozitori din intreaga lume care se inscriu in cadrul traditiei "clasice". Nu se gasesc in aceasta lucrare compozitori de music-hall, de jazz, blues sau folk, de pop sau rock. A fost rezervat un spatiu destul de amplu compozitorilor contemporani, care, ca si cei din trecut, sunt abordati dintr-o perspective internationala.

Pentru toti compozitorii inclusi in dictionar, lucrarile principale sunt amintite pe parcursul articolului, iar pentru cei mai importanti aceste lucrari sunt comentate mai pe larg. Articolele furnizeaza informatii despre cariera compozitorului, despre stilul si productiile sale muzicale si ii contureaza locul in istoria muzicii.

Traducatoarea a dat curs permisiunii acordate de Editura Larousse de a include in carte creatori romani, refacand articolele deja existente intr-o proportionare corespunzatoare cu restul compozitorilor din secolul XX mentionati in dictionar si introducand aproximativ 80 de nume de creatori romani care au contribuit la formarea si evolutia tinerei scoli muzicale romanesti.

Descriere

Autor: Antoine Golea Marc Vignal

Traducere: --

Editura: Univers Enciclopedic Gold

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9786068162065

SUGESTII