Dictionar de civilizatie romana
de Jean-Claude Fredouille
(0 opinii)
Cod produs: C142

33,72 lei

Dictionar de civilizatie romana, Jean-Claude Fredouille - editura Univers Enciclopedic GoldO civilizatie este o realitate complexa si evolutiva; cea a Romei, careia Occidentul ii datoreaza m... citeste mai mult

Cantitate:

Dictionar de civilizatie romana, Jean-Claude Fredouille - editura Univers Enciclopedic Gold

O civilizatie este o realitate complexa si evolutiva; cea a Romei, careia Occidentul ii datoreaza mult, a durat circa zece secole. In general, e greu sa cunoastem o civilizatie in miscarea si originalitatea ei, in asa fel incat sa nu inducem o imagine deformata despre ea, uneori pentru mult timp. Acest lucru incearca sa-l evite dictionarul de fata. Prin modul in care sunt abordate problemele, prin trimiterile de la un articol la altul, cititorii pot sa-si faca o imagine directa si exacta cu privire la aspectele civilizatiei romane, asa incat sa poata chiar emite o judecata de valoare asupra ei.

Dictionarul se adreseaza tuturor categoriilor de cititori interesati de diversitatea si bogatia civilizatiei romane: elevi, studenti, adulti care doresc sa-si imbogateasca cunostintele etc.

Autor:
Jean-Claude Fredouille
Editura:
Univers Enciclopedic Gold
An aparitie:
2012
Nr. pagini:
216
Limba:
Romana
Cod:
9786068358376

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie