Dialoguri duhovnicesti
(0 opinii)
Cod produs: CTD-2239

Pret: 10,50 lei

Dialoguri duhovnicesti, editura Epifania - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina O carte speciala, de mult folos pentru viata duhovniceasca, care cuprinde cele mai frumoase dia...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Dialoguri duhovnicesti, editura Epifania - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

O carte speciala, de mult folos pentru viata duhovniceasca, care cuprinde cele mai frumoase dialoguri cu ierarhi, duhovnici, calugari si teologi, toate publicate de-a lungul timpului in paginile revistei Epifania . Dialogurile au fost realizate de parintii si fratii din obstea Manastirii „Sfantul Ioan Botezatorul”, dar si de alti colaboratori ai revistei. Prefata cartii este semnata de Costion Nicolescu.

„Temele abordate sunt cele de toate zilele in preocuparile crestinilor din toate timpurile, dar avand cel mai adesea referiri directe la situatia concreta din zilele noastre: despre pacat, despre fericire, despre trezvie, despre nevointa, despre libertate, despre starea monahala, despre Sfanta Impartasanie, despre ascultare, despre dreapta socoteala si smerenie etc. Cu alte cuvinte, teme de Pateric si de Filocalie… Adevarurile rostite sunt adevaruri de viata, traite ca atare. Citindu-le, pornirea imediata este aceea de a extrage din aceste texte, ca pe nestemate, aforisme duhovnicesti.” (Costion Nicolescu)

citeste mai mult
Editura:
Epifania
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
1811

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie