• Destinul lui Ahile
    Destinul lui Ahile

    Destinul lui Ahile ...

Cod produs: C1047

Destinul lui Ahile

Autor: Bimba Landmann

Destinul lui Ahile este o extraordinara poveste in versuri, inspirata de Iliada lui Homer, de stravechile legende grecesti si de fantezia autoarei, Bimba Landmann. Nemuritoarea, dar trista i...

Pret: 33,72 lei

Cantitate:

Destinul lui Ahile este o extraordinara poveste in versuri, inspirata de Iliada lui Homer, de stravechile legende grecesti si de fantezia autoarei, Bimba Landmann. Nemuritoarea, dar trista istorie a eroului grec Ahile este repovestita si desenata pentru copii intr-un stil aparte, care imbina profunzimea si naturaletea scrierii cu rafinamentul ilustratiilor.

O carte educativa, ce reia intr-un mod original una dintre cele mai frumoase si mai cunoscute legende ale lumii, Destinul lui Ahile spune povestea unui luptator a carui soarta mareata s-a dovedit a fi si una tragica. Ilustratiile revelatoare si versurile fluente le dezvaluie copiilor, dar si parintilor, o lume in care consecintele actiunilor fiecarui personaj sunt asumate si interpretate prin prisma unor valori precum curajul, demnitatea si increderea in sine.

Autor:
Bimba Landmann
Traducere:
Patricia Gheorghe
Editura:
Vellant
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
9789731984391

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua