Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Despre viata si mantuire. Talcuiri la lecturile biblice din slujba Sfantului Maslu

Mai multe poze

Despre viata si mantuire. Talcuiri la lecturile biblice din slujba Sfantului Maslu
18,30 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Despre viata si mantuire. Talcuiri la lecturile biblice din slujba Sfantului Maslu, de Pr. prof. Stanley S. Harakas - carti ateologie academica Libraria Bizantina

 

Veti observa ca unele pericope biblice sunt urmate de o cugetare, altele, de mai multe. In fiecare cugetare tonul este al unui „dialog ziditor de suflet”. Nadajduiesc ca veti citi aceste cugetari ca si cum eu m-as afla in fata dumneavoastra, impartasindu-va cu voce tare aceste cugetari cu privire la viata crestin-ortodoxa, inspirate de bogatele texte biblice pe care ni le pune la dispozitie Taina Sfantului Maslu.

La inceputul fiecarei cugetari se afla pericopa. Cititi-o pe aceata mai intai, intr-o stare de reculegere si rugaciune. Apoi, cititi cugeetarea de la inceput pana la sfarsit. Poate ca, apoi, veti dori sa cititi fiecare subcapitol, ca punct de pornire pentru propria dumneavoastra cugetare. Nu va grabiti sa treceti prea repede peste ele ! Incercati sa aflati raspuns la intrebarea: Cum se aplica la viata noastra invataturile si ideile cuprinse in ele? Astfel, cartea isi va indeplini rostul intentionat: acela de a va ajuta sa vindecati unele lipsuri din trecut, sa cresteti in trairea adevarata a credintei crestin-ortodoxe si sa va asumati propria mantuire in Hristos.”

 

Descriere

Autor: Pr. prof. Stanley S. Harakas

Traducere: --

Editura: Basilica

An aparitie: 2012

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-8141-42-8

SUGESTII