• Despre Rugaciunea Domneasca
    Despre Rugaciunea Domneasca

    Despre Rugaciunea Domneasca ...

Cod produs: CTP-1985

Despre Rugaciunea Domneasca

Autor: Sf. Grigorie al Nyssei

Despre Rugaciunea Domneasca, de Sf. Grigorie al Nyssei - carti Sfintii Parinti Libraria Bizantina Rugaciunea este deodata cea mai anevoioasa si cea mai valoroasa lucrare umana. Daca ar cunos...

Pret: 10,59 lei

Cantitate:

Despre Rugaciunea Domneasca, de Sf. Grigorie al Nyssei - carti Sfintii Parinti Libraria Bizantina

Rugaciunea este deodata cea mai anevoioasa si cea mai valoroasa lucrare umana. Daca ar cunoscut Sfintii Apostoli de la ei insisi cum trebuie sa se roage cu adevarat, nu ar fi staruit pe langa Mantuitorul Iisus Hristos, zicand: Doamne, invata-ne sa ne rugam ( Luca 11,1 ). Iar Hristos Domnul i-a invatat pe ei, si prin ei intreaga Biserica, chipul desavarsit al rugaciunii crestine - cea care exprima si cultiva demnitatea printre oameni de fii ai lui Dumnezeu, adica rugaciunea Tatal nostru .

Ea mai este cunoscuta si ca fiind Rugaciunea Domneasca , intrucat este alcatuita de Insusi Domnul nostru, pentru ca Iubitorul-de-oameni „Dumnezeu sa fie rugat prin cuvintele Fiului Sau, ... sa recunoasca Tatal cuvintele Fiului Sau cand ne rugam", noi oamenii. Fiindca, intr-adevar, intotdeauna Dumnezeu este Cel ce daruieste rugaciunea celui ce se roaga. ( I Regi 2, 9 )

Autor:
Sf. Grigorie al Nyssei
Traducere:
Pr. prof. Dumitru Staniloae
Editura:
Institutul Biblic
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
6422839001128

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua