Despre dragoste si umbra
de Isabel Allende
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7422

26,01 lei

Despre dragoste si umbra , de Isabel Allende - carti ficitune autori straini Libraria Bizantina Romanul Despre dragoste si umbra a fost ecranizat in anul 1994 cu Antonio Banderas si Jennifer...
citeste mai mult

Cantitate:

Despre dragoste si umbra , de Isabel Allende - carti ficitune autori straini Libraria Bizantina

Romanul Despre dragoste si umbra a fost ecranizat in anul 1994 cu Antonio Banderas si Jennifer Connelly in rolurile principale. O poveste de iubire cu atat mai patimasa si mai intensa cu cat totul pare sa-i fie potrivnic: un barbat si o femeie se salveaza prin intermediul unei pasiuni mistuitoare de ororile unei lumi stapanite de un regim autarhic.

Faptul ca Irene Beltran provine dintr-o familie de burghezi instariti nu il impiedica pe Francisco Leal, un tanar fotograf angajat in secret in lupta de subminare a dictaturii militare, sa cada in mrejele frumusetii ei fascinante. Cand merg sa investigheze cazul misterios al Evangelinei Ranquileo, o adolescenta care sufera de niste crize stranii si despre care se spune ca ar avea puteri miraculoase, cei doi se avanta intr-o aventura care le va schimba definitiv viata. De-a lungul unui traseu narativ plin de suspans, osciland intre atmosfera exotica, incarcata de senzualitate si parfum a spatiului sud-american si sentimentele inculcate de teroarea perpetua, cititorul va trai alaturi de personaje o poveste tragica si sublima, despre curaj si sacrificiu, despre loialitate fata de familie si tradare, emotionanta si dureroasa.

Sursa: www.humanitas.ro

Autor:
Isabel Allende
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-689-476-3

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie