Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Despre credinta si Crez

Mai multe poze

Despre credinta si Crez
10,59 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Despre credinta si Crez, de Fericitul Augustin - carti Sintii Parinti Libraria Bizantina

 

Despre Cuvantul lui Dumnezeu

Dumnezeu a creat totul prin Cuvantul Sau, numit deopotriva Adevarul, Puterea si Intelepciunea, lui Dumnezeu, primind insa multe alte nume care lasa sa se intrevada ca Domnul Iisus Hristos, propus credintei noastre, adica Cel care ne da libertatea si ne calauzeste, este Fiul lui Dumnezeu. Caci Cuvantul, prin care au fost create toate, a putut fi nascut numai de Cel care le-a creat pe toate prin El insusi.

III. Astfel, noi credem in Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut din Tatal, Domnul nostru. insa nu trebuie sa intelegem Cuvantul dupa modelul  cuvintelor noastre, care, pronuntate prin deschiderea gurii si cu ajutorul vocii, traverseaza aerul vibrand si nu dureaza. mai mult decat rasuna. Caci Cuvantul ramane vesnic neschimbat, la El referindu-se ceea ce se spune despre Intelepciune: „si ramanand una cu sine insasi, ea toate le innoieste"). Este numit Cuvantul Tatalui pentru ca Tatal Se face cunoscut prin El. Asa cum, atunci cand spunem adevarul, cuvintele noastre ne fac cunoscut sufletul pentru cei ce ne

asculta si prin semne de acest fel taina pe care o purtam in inima devine cunoscuta celuilalt, si Intelepciunea nascuta de Dumnezeu-Tatal, pentru ca face cunoscute sufletelor demne de aceasta tainele cele adanci ale Tatalui, este foarte potrivit numita Cuvantul Sau.

 

Descriere

Autor: Fericitul Augustin

Traducere: --

Editura: Institutul Biblic

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-616-151-3

SUGESTII