Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

De la lumea vietii cotidiene la adevarul vesniciei

Mai multe poze

De la lumea vietii cotidiene la adevarul vesniciei
11,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

De la lumea vietii cotidiene la adevarul vesniciei, de Nicolae, Mitropolit de Mesogheia si Lavreotica - Editura Egumenita 2016

 

Cetatea noastra este in ceruri, spune Sfantul Apostol Pavel (Filipeni 3: 20). Viata noastra, cugetarea noastra, petrecerea noastra zilnica, gandirea noastra, perspectiva noastra nu au de-a face cu cele pamantesti, cu cele temporale, cu cele spatiale, ci au de-a face cu cele vesnice, cu cele duhovnicesti.

Oricate ai dobandi in aceasta lume, toate acestea sunt putine. Oricati ani ai trai, chiar si o suta cincizeci de ani, sunt foarte putini. Orice ai face, se distruge. Însa, ce lucru minunat este ca sa traiasca cineva de acum, prin cultivarea acestei gandiri si a acestor virtuti, in starea Imparatiei vesnice a lui Dumnezeu, unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit. Aceasta este legatura noastra cu timpul: sa-l transformam in vesnicie.

Si doar ca le aminteste cineva [pe toate acestea], se simte multumit! Inchipuiti-va ca deja le si traieste! Si de remarcat ca Biserica ne cheama la acest fapt. Deoarece Biserica numai acest fapt il traieste. Nu o intereseaza nimic altceva. Iar cu duhul vesniciei intampina si viata cotidiana.

Descriere

Autor: Nicolae, Mitropolit de Mesogheia si Lavreotica

Traducere: Ion Marian Croitoru

Editura: Egumenita

An aparitie: 2016

Detalii

Coperta: Brosata

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Nr. pagini: 176

Limba: Romana

Cod: 978-606-550-242-0

SUGESTII