Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Dans de unul singur

Mai multe poze

Dans de unul singur
15,90 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Dans de unul singur, de Frank Schaeffer - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina


Dans de unul singur surprinde calatoria spirituala a lui Frank Schaeffer spre ortodoxie, pelerinaj inceput in 1976. A pornit in aceasta cautare, dupa cum el insusi scrie: „datorita nevoii mele stringente de a afla raspunsuri la intrebarile care ma framantau si de a creste intru Hristos, nu departe de El.”

Convertirea la ortodoxie este, fara indoiala, un act ce divulga putere spirituala si curaj din partea oricarui prozelit. Decizia lui Frank Schaeffer a fost cu atat mai curajoasa cu cat el este fiul unui autor si predicator protestant renumit si respectat in intreaga lume.

Ceea ce impresioneaza, in mod special, la cartea sa este etosul ortodox autentic ce confirma intelegerea, de catre autor, a gandirii si traditiei patristice. Putem remarca, indeosebi, examinarea si evaluarea atenta a vietii religioase din America, incepand cu parintii intemeietori ai natiunii. Analiza realitatii prezente este chiar tinta demersului sau punctat de trimiteri la o seama de ganditori religiosi de referinta. Aceasta carte, pe langa valoarea sa informativa, atat pentru ortodocsi cat si pentru ne-ortodocsi, va indeplini si o functie misionara de care Biserica Ortodoxa s-ar putea folosi pentru a ajunge la fratii care inseteaza dupa adevarurile eterne ale credintei crestine ortodoxe.

Descriere

Autor: Frank Schaeffer

Traducere: --

Editura: Reintregirea

An aparitie: 2006

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9789738252967

SUGESTII