• Dans dans dans
    Dans dans dans

    Dans dans dans ...

Cod produs: CFAS1-7429

Dans dans dans

Autor: Haruki Murakami

Dans dans dans, de Haruki Murakami - carti fictiune autori japonezi Libraria Bizantina Traducere din limba japoneza si note de Iuliana Oprina Unul dintre cei mai indragiti scriitori japonezi...

Pret: 18,26 lei

Cantitate:

Dans dans dans, de Haruki Murakami - carti fictiune autori japonezi Libraria Bizantina

Traducere din limba japoneza si note de Iuliana Oprina

Unul dintre cei mai indragiti scriitori japonezi, autorul bestsellerului 1Q84 Dupa patru ani de la intimplarile din romanul In cautarea oii fantastice , in urma unui vis obsesiv, eroul fara nume al lui Murakami hotaraste sa se intoarca in Sapporo, in speranta de a descoperi un indiciu care sa‑l ajute sa o gaseasca pe Kiki, iubita lui disparuta fara urma.

Acesta este inceputul unui dans hipnotic ce ii poarta pasii din Sapporo in Tokyo si Hawaii, intr-o inlantuire de evenimente petrecute la granita fragila dintre real si fantastic. Intre altii, parteneri de dans ii sint o fetita clarvazatoare de treisprezece ani neglijata de parinti, un fost coleg ajuns acum actor celebru si citeva prostituate de lux. Amestec de tragic si umor fin, cartea vorbeste, in esenta, despre fragilitatea vietii si nevoia de comunicare si de caldura umana.

Sursa: www.polirom.ro

Autor:
Haruki Murakami
Traducere:
Iuliana Oprina
Editura:
Polirom
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-2682-3

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua