Cunoaste-L pe Domnul Cel Viu, pe viu!
de Monahia Siluana Vlad
(0 opinii)
Cod produs: CTD-2188

Pret: 16,38 lei

Cunoaste-L pe Domnul Cel Viu, pe viu!, de Monahia Siluana Vlad - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina ,,Dumnezeu nu numara caderile, ci ridicarile noastre. Multi credinciosi p...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Cunoaste-L pe Domnul Cel Viu, pe viu!, de Monahia Siluana Vlad - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

,,Dumnezeu nu numara caderile, ci ridicarile noastre. Multi credinciosi pierd bucuria sfanta si pacea inimii pentru ca se dezamagesc de faptul ca Dumnezeu nu-i vindeca in cateva ore sau zile! Dumnezeu, cum ai vazut, da Harul din belsug din prima clipa a intoarcerii noastre la El, dar noi trebuie sa lucram cu grija si ravna cu acest Har, ca el sa se inscrie in trupul si sufletul nostru, in celulele si sinapsele noastre, ca sa dobandim felul de a fi al lui Dumnezeu intrupat. Asta se face cu bunavointa, cu rabdare si in timp. Pentru aceasta ne-a dat Dumnezeu timp, ca sa-I putem raspunde la iubire cu trupul nostru.

Acum, sufletul nostru este inviat prin Botez si hranit cu Har peste Har prin Sfintele Taine, si slujbe, si rugaciune, dar trupul are nevoie sa intrupeze felul de a fi al Harului si va straluci de slava biruintei Domnului la invierea de obste. Si inca de acum va arata schimbarea, care se va face treptat si cu nevointa, rabdare si incredere.” (Monahia Siluana Vlad)

citeste mai mult
Autor:
Monahia Siluana Vlad
Editura:
Doxologia
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9786068278186

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie