• Cum am devenit ortodox, Peter E. Gillquist
    Cum am devenit ortodox, Peter E. Gillquist

    Cum am devenit ortodox, Peter E. Gillquist ...

Cod produs: CTD-2216

Cum am devenit ortodox, Peter E. Gillquist

Autor: Peter E. Gillquist

Cum am devenit ortodox , Peter E. Gillquist - Editura Reintregirea Dupa o calatorie indelungata, 2000 de protestanti evanghelici istoviti si-au gasit in final drumul spre casa. Copertele car...

Pret: 15,00 lei

Cantitate:

Cum am devenit ortodox , Peter E. Gillquist - Editura Reintregirea

Dupa o calatorie indelungata, 2000 de protestanti evanghelici istoviti si-au gasit in final drumul spre casa. Copertele cartii inchid intre ele istoria catorva oameni curajosi si a congregatiilor lor, care si-au riscat ocupatiile stabile, siguranta si aprobarea prietenilor de o viata pentru a raspunde afirmativ chemarii lui Dumnezeu.

Este, de asemenea, povestea fiecarui credincios care este in cautarea Bisericii celei adevarate, acolo unde Hristos este Domnul si unde se vorbeste despre sfintenie, responsabilitate si puterea lui Dumnezeu, unde iubirea de aproapele este mai mult decat un act de complezenta si unde mofturile si fasoanele sunt lepadate in favoarea invataturii si slujirii apostolice.

Experienta descrisa in carte indeamna la misiune si, paralel, dezvolta indemnul Eccleziastului: „Pana la moarte lupta-te pentru adevar si Domnul Dumnezeu se va lupta pentru tine”. Este o carte care se adreseaza crestinilor aflati in cautarea innoirii vietii in propriile lor Biserici, o carte pentru cei nesatisfacuti si insetati in propria lor cautare si pentru toti crestinii ortodocsi dornici de revitalizarea vietii lor duhovnicesti.

Autor:
Peter E. Gillquist
Editura:
Reintregirea
An aparitie:
2006
Nr. pagini:
290
Limba:
Romana
Cod:
9799737879423

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua