Culegere de vechi intamplari duhovnicesti ziditoare de credinta
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-2509

Pret: 6,74 lei

Culegere de vechi intamplari duhovnicesti ziditoare de credinta, carte aparuta la editura Andreas Aceasta mica lucrare încearca sa aduca la cunostinta unele dintre cele mai vechi istorioare ...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Culegere de vechi intamplari duhovnicesti ziditoare de credinta, carte aparuta la editura Andreas

Aceasta mica lucrare încearca sa aduca la cunostinta unele dintre cele mai vechi istorioare duhovnicesti cu care au trait, traiesc si vor mai trai cu siguranta crestinii ortodocsi de pretutindeni, încercând sa catehizeze cu notiuni din cele mai simple pe omul care înca nu a cunoscut pe Dumnezeu sau nu putea sa ajunga la Acesta din diferite pricini. Bunicii nostri, parintii nostri, în vremuri când credinta noastra stramoseasca a fost pusa la grea încercare, datorita asupriri otomane, iar mai apoi de regimul comunist, neputând avea acces la informatie religioasa, din vorba în vorba, apelau unii la altii pentru a spune câte ceva care sa le mai mângâie sufletul de tristetea timpurilor grele.

Cu aceste scurte istorioare au trait ei si poate chiar s-au mântuit! Preot Ion Andrei Târlescu Manuscrise din secolul XVIII aparute pentru prima data în limba româna, într-un limbaj foarte accesibil, cu istorioare vechi de sute de ani despre: Sfântul Anastasie din Kalipoli, Preasfânta noastra stapâna Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria, mucenicii Gabriel si Kyrmidoles din Egipt... O carte fascinanta, pilduitoare, extrem de bine documentata, un bun îndemn pentru orice crestin ortodox.

citeste mai mult
Traducere:
Pr. Ion Andrei Turlescu
Editura:
Andreas
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
9789738958722

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie