Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Cucerirea sociala a Pamantului

Mai multe poze

Cucerirea sociala a Pamantului
43,34 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Cucerirea sociala a Pamantului, de Edward O. Wilson - carti stiinte sociale Libraria Bizantina

 

„Numai Edward O. Wilson putea sa alcatuiasca aceasta stralucita sinteza de biologie si stiinte umaniste pentru a lumina necunoscutele originilor limbajului, religiei, artei si culturii.“ (Oliver SACKS)

„Curiozitatea plina de pasiune – semnul distinctiv al unei cariere remarcabile – l-a condus pe Edward O. Wilson la un sir de reflectii obligatorii asupra conditiei umane. In miezul cartii sale clocoteste tensiunea nerezolvata si de nerezolvat a speciei noastre, aceea dintre egoism si altruism. Wilson face o analiza fara cusur a fortei, deopotriva creatoare si distructiva, a mostenirii noastre biologice si avanseaza cu indrazneala o cuprinzatoare teorie a originilor culturii umane. O carte minunata pentru toti cei interesati de domeniul aflat la intersectia stiintei cu umanioarele.“ (Stephen GREENBLATT)

De unde venim? Ce suntem? Incotro ne indreptam? Aceste intrebari celebre, asternute de Paul Gauguin pe panza giganticului sau tablou tahitian din 1897, ne introduc in materia volumului Cucerirea sociala a pamantului. Alegerea lor da seama de ambitiile lui Edward O. Wilson, care a concentrat in aceasta lucrare exceptionala rezultatele a 60 de ani de cercetare a evolutiei fiintelor umane si a insectelor sociale.“ (Clive Cookson, Financial Times)

Sursa: www.humanitas.ro

Descriere

Autor: Edward O. Wilson

Traducere: --

Editura: Humanitas

An aparitie: 2013

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-973-50-4255-4

SUGESTII