Credinta marturisitoare
de Arhim. Teofil Paraian
(0 opinii)
Cod produs: C1615

13,00 lei

Aceasta carte prezinta activitatea de propovaduire a Parintelui Arhimandrit Teofil Paraian intr-un interval de timp si in imprejurari deosebite. La sfarsitul primaverii anului 2005 s-a aflat... citeste mai mult

Cantitate:

Aceasta carte prezinta activitatea de propovaduire a Parintelui Arhimandrit Teofil Paraian intr-un interval de timp si in imprejurari deosebite. La sfarsitul primaverii anului 2005 s-a aflat in Bucuresti, timp de sapte saptamani, pentru a urma un tratament medical. Dupa cum isi aminteste autorul, intr-o nota asupra editiei (p. 186), aceasta perioada e cea mai lunga petrecuta in afara manastirii, din cei cincizeci si cinci de ani de calugarie, timp in care a fost in contact cu credinciosii, dialogand cu ei, a slujit in diverse biserici, a predicat si a dat interviuri.

Cartea inmanuncheaza cuvintele adresate de Parintele Teofil unor credinciosi din mai multe parohii din Bucuresti si dintr-o biserica din Campina (in drumul de intoarcere la manastire), unor copii de la Centrul de nevazatori, unor batrani de la un azil, unor miri si nuntasi la slujba Cununiei si interviuri, transpuse in scris dupa inregistrari.

Autor:
Arhim. Teofil Paraian
Editura:
Institutul Biblic
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
6422839001043

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie